Låseservice, Låsesmed i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Døgnvagt

Vi tilbyder døgnvagt låseservice til hele Østjylland

Her hos Odder Låseservice har vi døgnvagt, hvilket betyder at du som kunde kan kontakte os uanset, hvornår på døgnet du har brug for hjælp. Vi stiller en fagkyndig låsesmed til rådighed og hjælper dig gerne, hvis du f.eks. har smækket døren, tabt nøglen eller låsen er gået i stykker.

Vi løser opgaver som låsesmed for kunder i hele Østjylland, hvor byer som Aarhus, Aabyhøj, Lystrup, Odder, Silkeborg, Beder, Solbjerg, Malling og Skanderborg er at nævne.

Vi tilgodeser vores kundens behov  

For at tage hensyn til vores kunder, rykker vi ud så hurtigt vi overhovedet kan, så du skal vente mindst mulig tid. Vi er klar over, at det ikke er sjovt at stå i blæst og slud, når man hellere ville være indenfor.

Har du brug for hjælp om natten, i weekenden eller på en helligdag, er du altid velkommen til at ringe til vores døgnvagt på telefon 86 20 66 00. Du kan være sikker på en professionel og hurtig service, hvor alle opkald bliver besvaret. Vi vil efterfølgende sende en låsesmed ekspert ud til netop din situation, som kan løse den pågældende opgave. 

Har du generelle spørgsmål omkring vores døgnvagtsservice, kan du kontakte Odder Låseservice på vores almindelige telefon 86 54 31 44.

Find vores kontaktinformationer herWebdesign: Søgemedier A/S