Låseservice, Låsesmed i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Låsesystem

Skal du have nyt låsesystem?

Hos Odder Låseservice fører vi forskellige låsesystemer blandt andet:

  • Hovednøglesystem anvendes især til garderobeskabe, inventar og garageanlæg. Det består af et antal låse, der kan åbnes med hver sin nøgle. Desuden findes der en hovednøgle, som kan åbne samtlige låse.

  • Centrallåsesystem bruges ofte i beboelsesejendomme, hvor systemet består af et antal forskellige låse med tilhørende fælleslåse, hvor alle nøgler kan anvendes f.eks. kælderdør eller gadedør.

  • Generalhovednøglesystem benyttes bl.a. til virksomheder med flere filialer, hvor de ansatte har forskellige nøgler, med adgang til forskellige bygninger.

  • Kombineret systemer anvendeligt til virksomheder og institutioner, hvor hver person har én nøgle, som passer til de lokaler, den enkelte har adgang til.


Et låsesystem er et system, hvor forskellige nøgler passer til samme lås, men hvor man i nogle tilfælde også kan bestemme hvilke nøgler, der skal have adgang til bestemt låse. Hvis du skal have et nyt låsesystem, kommer vi gerne ud, og rådgiver dig, hvis du bor i Østjylland, hvor vi især kommer i byer som Aarhus, Aabyhøj, Beder, Odder, Silkeborg, Lystrup, Malling, Solbjerg og Skanderborg.

 

Der findes flere fordele

Der findes flere fordele ved et låsesystem, men en mange er enige om, er at du kun behøver en nøgle til at åbne flere døre. Du kan desuden selv bestemme og kontrollere, hvem der skal åbne hvilke døre. Derudover er nøglerne kopisikre, og der er en længere levetid på cylindrene.

Hos Odder Låseservice er vi altid behjælpelige med at finde den rette løsning til dig, og vi står derfor klar til at rådgive dig i hvilket system, du skal vælge. Du er også meget velkommen til at komme ind i vores butik eller kontakte os på telefon for et uforpligtende tilbud. Ellers kan du finde meget information på vores hjemmeside.

 

Låsesystem - Hovednøglesystem

Hovednøglesystem

- anvendes især til garderobeskabe, inventar, garageanlæg og lignende.

 

Hovednøglesystemet består af et antal låse, der kan åbnes af hver sin nøgle.

Samtidig findes en hovednøgle, der kan åbne samtlige låse. Flere låsecylindre kan godt være enslukkende over samme enkeltnøgle.

Centrallåsesystem - Låsesystem

Centrallåsesystem

- anvendes især i beboelsesejendomme.


Centrallåsesystemet består af et antal forskelligt lukkede låse samt én eller flere fælleslåse (gadedør, kælderdøre og lign. ) hvor samtlige nøgler kan åbne.

Generalhovednøglesystem - Låsesystem

Generalhovednøglesystem

- til virksomheder med mange filialer.


Generalhovednøglesystemet er opbygget med en "GH-nøgle", der åbner alt og et antal gruppe- eller distriktshovednøgler A1 - A2 og enkeltnøgler.

Kombineret system - Låsesystem

Kombineret system

- til virksomheder og institutioner.
Et kombineret system opbygges ved at gruppere nøglerne i systemet.


Det er ofte nødvendigt med et specielt udbygget system - et kombineret system, hvis opbygning tillader, at systemet udarbejdes efter forholdene i den pågældende virksomhed.

Princippet er, at hver person kun har én nøgle, der passer til de lokaler, hvor den pågældende har adgang.

Ruko's systemplaner kan med fordel anvendes til opstilling af systemer.

Ved levering af låsesystemer mærkes såvel nøgler som cylindre med tal eller bogstav efter aftale.

 

Find vores kontaktinformationer herWebdesign: Søgemedier A/S