Låseservice, Låsesmed i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Magnetlåse

Større sikkerhed i hjemmet

Ønsker du tryghed i hjemmet, kan vi hos Odder Låseservice give dig råd og vejledning omkring de rette løsninger for netop dit hjem.

Vi tilbyder salg og montering af magnetlåse, hvor både sikkerhed og kvalitet er højeste prioritet. En magnetlås er ekstra sikker og derfor optimal til dig, som gerne vil være sikret i forhold til hjemmet, værdigenstande og ubehagelige oplevelser. En magnetlås er sværere for indbrudstyven at bryde op, har en god holdbarhed og er nem at anvende.

 

Vi forhandler de førende mærker

Hos Odder Låseservice forhandler vi de førende magnetlåse på markedet, hvor bl.a. Ruko er kendt for høj kvalitet og funktionalitet. For at finde frem til det helt rigtige, tager vi gerne en uforpligtende snak om, hvad der passer til dine behov og ønsker. Desuden tilbyder vi også at kigge på din bolig, for at finde den optimale løsning.

Vi udfører løsninger i hele Østjylland og hvorvidt du bor i Aarhus, Aabyhøj, Solbjerg, Silkeborg, Lystrup, Beder, Malling Skanderborg eller et andet sted, tager vi med glæde imod din forespørgsel.  

Find vores kontaktinformationer herWebdesign: Søgemedier A/S